Winnaar JA IK WIL trouwactie bekend!!

Winnaar JA IK WIL trouwactie bekend!!

Ja!! de winnaar van de JA IK WIL trouwactie is bekend. Wil je weten wie het is/zijn bekijk dan vlug de video!!!

 

 

Graag wil ik iedereen bedanken die zo ontzettend enthousiast heeft gereageerd op deze actie. Bedankt voor alle mooie, ontroerende, liefdevolle en soms ook verdrietige verhalen die ik mocht ontvangen. Ik vind het heel bijzonder dat jullie deze met mij wilde delen. Ik ben hierdoor echt geraakt en heb ze gelezen met een lach en een traan. Zo mooi hoe de liefde omschreven wordt en hoe veerkrachtig mensen kunnen zijn. Jullie mogen allemaal trots zijn op elkaar!

 

Voor de winnaar, GEFELICITEERD!! Je mag contact met mij opnemen, zodat we een afspraak kunnen maken.

 

En voor iedereen die niet gewonnen heeft. Wat Sint al in het filmpje zei, ik (als gevoelsmens) vind het moeilijk om zovelen te moeten teleurstellen. Maar ik wens alle bruidsparen een geweldig mooie trouwdag toe, met een lach en misschien een traan. Een herinnering die voor altijd zal blijven bestaan. Jullie ontvangen van mij binnen nu (5 dec. 21.00 uur) en een uur allemaal nog een email. 

Ik hoop dat iedereen een fijne Sinterklaas heeft gehad of nog gaat hebben..

Heel veel liefs Dianne! 

 

 


Een inspirerend verhaal gezocht!

Een inspirerend verhaal gezocht!

De snelle geboorte van Levi - Mijn eerste geboortereportage

De snelle geboorte van Levi - Mijn eerste geboortereportage