Nieuwe Site! Blogging Time!

Nieuwe Site! Blogging Time!

Schermafbeelding 2018-03-01 om 15.02.27.png

BLOGGEN!

Op dit moment gebeuren er zoveel dingen in mijn leven, maar daar zal ik later nog wel eens iets over vertellen. Zoals jullie weten neem ik op dit moment geen nieuwe foto opdrachten aan, toch ben ik nog volop bezig met fotografie. Zo heb ik net het trouwalbum afgeleverd aan mijn schoonbroer & zus (zij trouwde op 10 juni 2017). Zo fijn dat ik hier nu de tijd voor had. Ook heb ik nog genoeg 'werk' dat ik nog moet ver(be)werken en stiekem mag ik de komende tijd ook nog wel een paar bijzondere reportages maken. Ik kan nog heel wat mooie FOTOGRAFIEBLOGS maken voor jullie, dus I'm still kind of 'working'... 

Verder ben ik veel bezig met HEALTHY voeding! Super interessant & leerzaam en daar wil ik jullie graag mee gaan inspireren. Dus binnenkort kun je hier leuke recepten, weetjes & tips verwachten. 

HAPPY wordt natuurlijk ook een veel besproken onderwerp...

Genoeg om over te bloggen dus! En daarom heb ik de lay-out van mijn site volledig veranderd en is mijn blogpagina de hoofdpagina geworden. Ben je benieuwd, neem dan een kijkje op de site en laat je inspireren. 

Liefs Dianne

(Ik ga bloggen, heel veel zin in... MAAR!!! Zonder druk, want dat is voor mijn eigen HAPPY & HEALTHY project super belangrijk. Dus er komen blogs, als daar tijd voor is).

www.vanessenfotografie.nl

 

En wat deed jij vandaag?

En wat deed jij vandaag?

Stap eens uit je comfortzone...

Stap eens uit je comfortzone...