Een bijzondere 9 maandenserie / deel 3

Een bijzondere 9 maandenserie / deel 3

PINK IS MY SIGNATURE COLOR...

22 April, alweer 6 weken geleden maakte we de vorige foto. Wat vliegt de tijd toch (ook al voelt dat met momenten soms niet zo als je zwanger bent). Al over de helft, de 20 weken echo is inmiddels geweest en alle controles waren gelukkig goed. Zo fijn!

Ook kregen Sandra en mijn broer te horen wat het geslacht van hun kindje is. Sandra had echt het gevoel dat ze een jongetje zou gaan krijgen, maar tijdens de echo bleek het toch anders te zijn. Het nieuws dat ze een meisje gaan krijgen moest dan ook een paar minuutjes landen, maar wat zijn ze blij! Zo leuk dat ze dit ook met ons wilde delen en eigenlijk wel heel bijzonder dat hun ook als eerste een meisje krijgen, dat is bij mij zo, maar ook bij mijn andere broer. 

Deze keer zouden we de foto geheel in stijl van zijn/haar geslacht maken, dus we hebben een knalroze rok uitgezocht een mooie paarse achtergrond en wat schattige meisjes kleertjes.

Mooi ook om te zien hoe je buik mooi bol wordt. Je bent prachtig zwanger, ik kan nu al niet wachten tot we weer mogen fotograferen. Daar hebben we weer zo'n gaaf idee voor bedacht! Dankjewel...

Lief klein nichtje, groei maar goed in mama's buik! Een kusje voor jou... 

Wil jij ook een bijzondere zwangerschapsserie laten maken? Neem dan contact met mij op via het contactformulier

Liefs Dianne

Ben je zwanger en wil je de geboorte van je kindje laten vastleggen, kijk dan voor meer informatie op mijn website.

Sandra2.jpg

 

 

 

Bevallingsverhaal Maartje & Wouter: Langer wachten kon bijna niet...

Bevallingsverhaal Maartje & Wouter: Langer wachten kon bijna niet...

Een bijzondere 9 maandenserie / deel 2

Een bijzondere 9 maandenserie / deel 2