Een bijzondere 9 maandenserie!

Een bijzondere 9 maandenserie!

1ste Kerstdag....

Een dag waarop we niet alleen kerst, maar ook de verjaardag van mijn vader vieren. Deze dag doen we lekker niks, alleen gezellig samen zijn en lekker eten. Het ene jaar kookt iedereen wat, het andere jaar koken we samen en dit jaar gingen we gourmetten met als afsluiting een toetjes buffet. Iedereen maakte een lekker toetje, maar dit werden wel hele bijzondere toetjes...

Bij 1 toetje werden bijzondere doosjes neergezet en 1 toetje mocht pas open gemaakt worden als iedereen er was. Een aantal hadden al een vermoeden, dus begonnen wat te smoezen. De kindjes mochten het toetje open maken van mijn broertje en schoonzusje en onder het aluminiumfolie komen cupcakejes vandaan, roze en blauwe met baby decoratie. Wauw!!! Ze zijn zwanger!  Wat een fantastisch nieuws om met kerst te mogen delen. Wij mochten dat zelf 3 jaar geleden ook, dus ik ken dat gevoel. Zo blij voor hun!!

Bij het volgende toetje werden de getuigen en bruidskindjes gevraagd voor de trouwdag van mijn zusje en schoonbroer, ook heel bijzonder... (Yes! Ik mag getuigen zijn voor mijn lieve zusje!)

2017 wordt voor onze familie een bijzonder jaar!

Al een tijdje liep ik met het idee, als mijn schoonzusje een keer mag aantellen dan zou ik heel graag een bijzondere 9 maandenreportage maken. En nu is het dus zo ver, ik leg haar 2 ideeën voor en ze kiest er één. Online vintage kleding geshopt, het kapsel en de visagie is gedaan door Loes van HippHaarmode. Vanaf nu gaan we dus iedere maand zo'n gave foto maken, zodat we de groei van de mooie buik kunnen vastleggen en zo een herinnering maken voor papa, mama en ook voor het kindje later als hij/zij wat groter is...

Wil jij ook een bijzondere zwangerschapsserie laten maken? Neem dan contact met mij op via het contactformulier

Liefs Dianne

Ben je zwanger en wil je de geboorte van je kindje laten vastleggen, kijk dan nu op mijn website voor een mooie aanbieding.

 

Kapsel en Visagie: door Loes Peters, Hipp Haarmode & Visagie

Hallo NIEUW LOGO!

Hallo NIEUW LOGO!

Bevallingsverhaal Jorianne & Guus: prachtig pruilmondje

Bevallingsverhaal Jorianne & Guus: prachtig pruilmondje