Déjà vu

Mini blog deel 3

Rond 4 uur 's nachts gaat mijn telefoon. Ik spring recht op, want de mama waar ik voor op wacht staat is al 41 weken zwanger. “Dianne al 7 cm ontsluiting” hoor ik de papa aan de andere kant van de lijn zeggen.. O jee, dat wordt weer ‘racen’. Gelukkig hoef ik deze keer maar naar Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer en is het nacht, dus rustiger op de weg. Voorzichtig kom ik de kamer binnen. Éen van de eerste foto’s die ik maak is van een koud kopje koffie die gehaald werd toen het nog ging maar vervolgens compleet vergeten werd. Deze details vind ik altijd mooi om vast te leggen, die kunnen zoveel zeggen over het moment. Niet lang na mijn eerste foto, is er al volledige ontsluiting. En toen werd het spannend, heel spannend. Langzaam bekruipt mij het gevoel dat ik dit deze week al eens heb meegemaakt… En ja hoor, het wordt een exacte kopie van de bevalling die ik een paar dagen eerder mocht fotograferen. Hoe bizar & bijzonder… Maar uiteindelijk wordt er een prachtig mannetje geboren. 

Wat hebben vrouwen toch een oerkracht, zo bijzonder om te zien! Lieve mama, wat heb jij het fantastisch gedaan! Papa wat was je een fantastische steun en wat bleef jij bijzonder rustig. En wat fijn dat er een medisch team klaar staat, die alles op alles zetten voor jou en je kindje. 

Dankbaar dat ik deze reportage voor jullie mocht maken… Hele dikke knuffel voor jullie!

Had jij ook zo’n mooi detail moment? Een stukje chocolade waar je nog aan begonnen was, het eten al voorbereid op het fornuis, je slippers die je aandeed naar het ziekenhuis omdat je dacht dat je toch nog wel naar huis ging, de drinkbeker van je zoontje. Van die kleine dingen die je nooit meer zult vergeten als je aan de bevalling terug denkt..

De tweede bevalling in 1 week en daar stopte mijn werk niet, lees in mijn volgende mini blog over mijn andere grote opdracht…

Liefs Dianne

www.vanessenfotografie.nl

045059_009.jpg
092216_199.jpg
KABOEM….

KABOEM….

Als de papa die gebeld wordt ook je eigen papa is….

Als de papa die gebeld wordt ook je eigen papa is….