KABOEM….
Kaboem.jpg

Al vanaf mijn 17e word ik achtervolgd door problemen m.b.t. gezondheid. Of dat nu om mezelf gaat, of om iemand die heel dichtbij me staat of mijn eigen kindjes het achtervolgt me steeds opnieuw weer. Denk je net: 'Yes, ik ben er weer', BAM, komt er weer een klap van rechts die je totaal niet aan had zien komen. Ook deze zomer was die er weer en dat was een KABOEM!!! 

Waarom? Geen idee, ik heb iets te leren denk ik dan maar. Levenslessen komen altijd bruut. Maar keer op keer leer ik er zo waanzinnig veel van! Dat ik dan alleen maar dankbaar kan zijn dat het me overkomen is. En dat ik dan opnieuw zoveel sterker ben geworden en trots kan zijn op dat ik me er weer doorheen geslagen heb. 

Afgelopen zomer kwam er de KABOEM!! Dat was de druppel. Die wel bekende druppel… Huilend stond ik in ons nieuwe huis met mijn kluskleren aan, 'ik wil even helemaal niks meer, ik wil er alleen maar zijn voor onze dochter en helemaal niet meer werken en afspraken niet meer na kunnen komen etc. Ik stop met alles, nu!' Langzaam zakte dat gevoel weer toen het beter ging en pakte ik de draad weer op, maar bij een nieuwe kleine bam voelde ik het weer. Ik moet even rustig aan doen... 

En dat ga ik nu doen! Een tijdje geleden schreeuwde mijn hele lijf nog, dit is mijn passie waarom moet ik dit dan nu los laten? IK WIL DIT NIET!!! Maar langzaam snap ik waarom en ga ik het ook loslaten… Niet voor altijd, want daarvoor hou ik te veel van fotograferen. Het komende jaar wil ik op zoek naar de HAPPY ME, want ik heb alle reden om mega happy te zijn! En daar ben ik super trots op, ik ga het doen! Ik ga zo veel mogelijk blij zijn, omdat ik ga kiezen voor GELUK. Ik ga veel leren, genieten, fotograferen maar anders dan ik nu gedaan heb. Ik ga mijn avontuur met jullie delen!!!

BAM, OMDAT IK BELANGRIJK BEN... En ik er pas voor andere kan zijn als ik goed voor mezelf zorg. Cliché misschien, maar dat ga ik doen. Misschien is dat wel mijn levensles.. Zorg voor jezelf en houd van jezelf!! 

Dus terwijl de tranen over mijn wangen rollen, ga ik loslaten wat mij ZO DIERBAAR is… Ik ga niet niks doen, maar het MOETEN gaat er even vanaf…

Geniet je met mij mee? Vanaf 1 januari staat mijn pagina in het teken van geluk & liefde, voor mezelf dit keer…

DANKJEWEL lieve mensen, voor al die mooie & bijzondere herinneringen die ik voor jullie mocht vastleggen. En als je denkt, ik heb een leuke vraag m.b.t. fotograferen voor Dianne, stel hem dan gewoon. Want misschien kan ik wel gewoon. MEGA DANKBAAR!

 Liefs Dianne

En geeft het je al wat rust?

En geeft het je al wat rust?

Déjà vu

Déjà vu