Verandering & Passie!

Verandering & Passie!

11 jaar geleden heb ik als 19 jarige mijn bedrijf Van Essen Fotografie opgestart. Vol passie ging ik het avontuur aan, fantastische momenten heb ik vast mogen leggen. En het werd een succes!

Heel wat mensen zijn aan mijn camera voorbij gegaan. Wat hebben we gelachen en soms ook gehuild. Ik vind het fantastisch als mensen naar huis gaan en ze hebben genoten. Als ouders zeggen bij het bekijken van de foto’s, ja dit is echt mijn zoon of dochter, voel ik echte waardering voor mijn fotografie. Ook met bruidsparen heb ik mooie momenten mogen beleven. Zo’n belangrijke & mooie dag, die ik mag vastleggen. Heel bijzonder!

In 2012 is onze dochter geboren, hierna werd ik ziek en heb ik bijna 1,5 jaar niet kunnen fotograferen. Dat was om verschillende redenen een hele moeilijke periode, maar ik kreeg heel veel begrip en lieve berichten van mijn liefdevolle klanten. Dat vind ik nog altijd heel bijzonder! In 2014 werd ik mama van ons 2e kindje, deze keer kon ik na 4 maanden weer starten en zat vol energie. Al snel merkte ik dat er in korte tijd veel veranderd was in het fotografievak. 

Ik heb veel gesproken met familie, collega’s, etc. over deze veranderingen en hoe dit past bij mijn passie voor fotografie. Ik wilde die passie weer opnieuw gaan ontdekken, mijn hersens hebben over uren gemaakt.... Tot ik in de zomer opeens getriggerd werd door een kapster die ook na zoveel jaren een nieuwe passie ging volgen. Wel het kappersvak maar op een compleet andere manier. Zo stoer vond ik dat! Na het lezen van het berichtje, viel bij mij opeens alles als een puzzel in elkaar. Zolang nagedacht en opeens kon ik het in een half uur opschrijven, een compleet plan waarvan alleen de details nog uitgestippeld moesten worden. Ik wist het gewoon! Toen ik daarna ' s avonds de auto instapte en op de radio het nummer Je leeft vandaag van Jeroen van der Boom hoorde, wist ik het zeker. Stel niet uit, wat je hart je zegt te doen…

Daar begon het harde werken achter de schermen. Nu eindelijk kan ik een deel van mijn passie & de verandering die er komt met jullie delen. Wat betekend deze verandering? Ik blijf (natuurlijk!) een fotograaf vol passie, kwaliteit, liefde en gezelligheid. Verder gaat mijn hele bedrijf veranderen! Geen portretsessies meer op de manier zoals jullie ze nu kennen en met trouwfotografie ga ik volledig stoppen!! Maar wat komt hier dan voor in de plaats? Ik ga met 3 nieuwe concepten komen:

• Één blijft nog even geheim, die heeft nog wat meer tijd nodig om te ontwikkelen. Ik kan jullie wel vertellen dat het met portret te maken heeft (want mensen fotograferen blijft mijn passie!), maar die bomvol zal zitten met mijn creativiteit & professionaliteit.

• GEBOORTEFOTOGRAFIE: vorige maand mocht ik mijn 2e geboortereportage maken en toen wist ik het zeker. Dit is een groot deel van mijn passie! Ik heb lang getwijfeld of ik dit als professional wilde gaan aanbieden, omdat het een behoorlijke impact kan hebben op je persoonlijk leven. Maar tijdens het fotograferen van de bevalling wist ik het stiekem al, de passie is te groot om hier niets meer te doen. Over een maand gaat dit gedeelte van de site online! Ik ga masterclasses volgen, me aanmelden bij een wereldwijde & de Nederlandse organisatie voor geboortefotografen, praten met collega's etc. Ik ga me volop ontwikkelen en neem natuurlijk de ervaring als fotograaf van de afgelopen 11 jaar ook mee. Dus ben je nieuwsgierig houdt mijn pagina dan in de gaten. Ben je zwanger en zou je graag meer informatie willen dan mag je ook nu al contact met mij opnemen.

• DIANNE 2•0 is het derde concept dat ik nu met grote trots aan jullie bekend mag maken! Een portretlijn, maar dan in 2•0 versie. Met dezelfde kwaliteit en gezelligheid die jullie van mij gewend zijn. Wat is er dan anders? De duur van de sessie's, de mogelijkheden tot nabestellen en deels de kosten. Ben jij benieuwd naar Dianne 2•0, wil je graag voor sinterklaas of kerst nog een fotosessie boeken kijk dan snel op de VERNIEUWDE WEBSITE! www.vanessenfotografie.nl Hier vind je alle informatie over het nieuwe concept!!

Lieve klanten, ik vond het fantastisch en heel bijzonder dat ik jullie mocht fotograferen. Bedankt voor alle gezellige, emotionele & bijzondere momenten. Dankjewel voor de steun die ik kreeg en bedankt voor al jullie enthousiasme de afgelopen 11 jaar! 

Met een lach (en een traan) ga ik vol energie & passie starten aan het nieuwe avontuur! En ga ik genieten van al die mooie momenten, verhalen en gezichten die op mijn pad komen... 

Liefs Dianne

www.vanessenfotografie.nl

Heb je nog cadeaubonnen van mij, neem dan even contact met mij op en dan komen we er samen zeker uit.

Bevallingsverhaal Jorianne & Guus: prachtig pruilmondje

Bevallingsverhaal Jorianne & Guus: prachtig pruilmondje

Bevallingsverhaal Sanneke&Dave: 'van de pot gerukt'

Bevallingsverhaal Sanneke&Dave: 'van de pot gerukt'