Een inspirerend verhaal gezocht!

Een inspirerend verhaal gezocht!

Gezocht

Het nieuwe jaar is nu ruim twee weken oud, ieder jaar zit weer vol inspirerende, mooie en helaas ook verdrietige verhalen. Afgelopen jaar heb ik van dichtbij mooie en verdrietige momenten mogen vastleggen, allemaal heel waardevol. Nu het nieuwe jaar begint, ben ik op zoek naar deze verhalen met een boodschap.

Dus zou jij het mooi vinden om jou verhaal met andere te delen, omdat je een glimlach op het gezicht van andere wilt toveren, hoopt dat andere er kracht uit kunnen halen, om andere te inspireren of ben je gewoon trots op jezelf en wil je dit graag delen dan hoor ik dat graag.

Voorbeelden

Voorbeelden kunnen zijn, dat je een uniek goed voornemen hebt. Je een nieuwe stichting hebt met een bijzonder of persoonlijk doel. Je na een intense periode zwanger bent, of nog in een traject zit om in verwachting te raken. Je een heftig jaar achter de rug hebt en 2016 jou jaar gaat worden.  Of dat je iemand anders in het zonnetje wilt zetten om een bijzondere reden. Zo zijn er nog heel veel mooie, verdrietige, inspirerende verhalen te bedenken.

Waarom?

Waarom nu deze vraag, zul je misschien denken. Ik vind het bijzonder fijn om mensen te insprireren, te ontroeren of blij te maken door middel van foto’s. Zelf ben ik na de geboorte van onze dochter in de lente van 2012, letterlijk 15 maanden uit de running geweest. Als ik naar buiten wilde moest dat in een rolstoel omdat ik lichamelijk niet instaat was om een stukje te kunnen lopen, ook alleen voor ons dochtertje zorgen was 9 maanden lang geen optie. Een heftig begin als nieuwe mama. In april 2013 starte ik met mijn therapie in het Radboud ziekenhuis Nijmegen. Van een jonge mama in een rolstoel kregen zij  het samen met mij voor elkaar dat ik 5 maanden later mijn eerste 5 km wedstrijd heb gerend. Hand in hand samen met mijn zusje kwam ik als laatste over de finish, maar de ontlading was intens. Een afsluiting en een nieuw begin voor een nieuwe & hoopvolle toekomst voor ons gezinnetje en lieve familie. Mooie herinneringen heb ik aan die wedstrijd en aan de foto’s. Iedere keer als ik naar de foto’s kijk, wordt ik eraan herinnert dat ik meer kan dan dat ik zelf denk. En zoiets wil ik ook voor andere doen, zodat mensen geïnspireerd worden!

Contact

Graag kom ik met jou/jullie in contact, stuur een email naar info@vanessenfotografie.nl Of wil je het liever telefonisch delen, bel dan naar 06-30663603. Het mag een fotoserie zijn waarin ik jou/jullie voor een periode volg, maar het mag ook een reportage zijn van een dag. Mijn bijdrage qua fotografie zal kosteloos zijn. Ik zal helaas niet alle verhalen kunnen vastleggen, maar een liefdevol antwoord krijg je altijd.

Heel veel liefs van Dianne 

Deze foto's zijn gemaakt door mijn man Stefan Kauffeld

9 maandenserie / laatste deel

9 maandenserie / laatste deel

Winnaar JA IK WIL trouwactie bekend!!

Winnaar JA IK WIL trouwactie bekend!!