Hopelijk krijg jij hier een SMILE van, 200ste liker...

Hopelijk krijg jij hier een SMILE van, 200ste liker...

200ste liker op facebook!

Kristel Coppens was tijdens mijn vakantie de 200ste liker van de Van Essen Fotografie facebook pagina. Tijdens een warme zomeravond zitten we lekker buiten, zie ik dat ik bijna 200 likers heb en zeg ik: ‘de 200ste liker krijgt een mooie prijs’ en ik had het nog niet uitgesproken of er komen 2 nieuwe likes bij. Kristel was de 200ste…

Dus bij deze Kristel, jij hebt een fotosessie voor 4 personen gewonnen, incl een 40x40 cm canvas t.w.v. €180,-

Je mag contact met mij opnemen via info@vanessenfotografie.nl voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

Gewoon een keer iets weggeven zonder dat dit vooraf is aangekondigd is ontzettend leuk! Er zullen het komende jaar vaker verrassingsacties, leuke winacties, kortingsacties komen, want 12 september 2015 besta ik 10 jaar! Het gaat een feestjaar worden bij Van Essen Fotografie. Ik ga beginnen met een super leuke trouw actie.

Dus alle lieve volgers, houd facebook/instragram en mijn website in de gaten.. Dankjewel dat jullie mij volgen,

groetjes

Dianne Kauffeld – van Essen

www.vanessenfotografie.nl

 

JA IK WIL ACTIE: WIN EEN GRATIS TROUWREPORTAGE!

JA IK WIL ACTIE: WIN EEN GRATIS TROUWREPORTAGE!

Prachtige Newbornshoot

Prachtige Newbornshoot