NIEUWE SITE & EERSTE BLOG!

NIEUWE SITE & EERSTE BLOG!

Wauw!! Na een aantal weken hard werken samen met mijn man, gaat vandaag de nieuwe site online. Dat is altijd spannend. Ik ben dan ook ontzettend benieuwd wat iedereen er van gaat vinden. Veel kijkplezier!

#BuildItBeautiful #SquareSpace

WAT IS NIEUW?

Op de home pagina vind je een kort maar krachtig overzicht van het werk dat ik maak. Verder is er meer aandacht voor informatie, zo kun je lezen hoe een fotosessie in zijn werk gaat en geef ik kleding advies voor de verschillende soorten fotografie. Vanaf nu heeft mijn website een leuke blog functie. Waar ik nieuwtjes, fotosessies met een verhaal en andere bijzondere momenten met jullie zal delen. Ook vertel ik op een aparte pagina over mijzelf & mijn passie voor het fotograferen. 

En misschien nog wel het belangrijkste, de  foto's komen nog mooier tot zijn recht.  

De afgelopen (bijna) 10 jaar heb ik vol liefde en overgave gewerkt. Mijn doel met de site is om dat gevoel over te brengen, zodat iedereen begrijpt wat fotograferen voor mij inhoudt en wat het voor jullie (mijn klanten) kan betekenen.

 #passie #emotie #gevoel #kwaliteit

Dankjewel lieve Stefan (mijn man) dat je mij zo inspireert en motiveert om steeds vooruit te kijken en de technische kant te blijven vernieuwen, deze site is hier het voorbeeld van.

Lieve groeten, Dianne

ps,  Like mijn facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, acties en blogs! Zeer binnenkort start ik een leuke canvas win actie op facebook...

 

 

 

Prachtige Newbornshoot

Prachtige Newbornshoot